Lakridseriet deluxe julekalender

kr.349,00

Et fuldent mix af chokoladeovertrukket lakrids, vingummi, mandler, karamel, fudge etc. Leveret i hvid Lakridseriet design æske. 520g
OBS denne varer leveres fra uge 43, hvorefter betalingen trækkes.

Vores deluxe lakrids-julekalender byder på alt det bedste fra Lakridseriet. Kalenderen kommer i en elegant indpakning, som ikke desto mindre emmer af jul, og er til dig, der elsker lakrids, og som gerne vil overraskes med et væld af måder at nyde lakrids og chokolade på i juletiden.

Hos Lakridseriet har vi en lang historie med lakrids, som strækker sig tilbage til 2008. Inspirationen bag vores mange lakrids-varianter finder vi over hele verden, hvor vi udvælger de allerbedste smage, som vi inkorporerer i vores lakridssortiment.

I denne gourmet-oplevelse af en lakrids-julekalender er der både plads til det søde og det salte. Det sorte ”guld” får desuden selskab af en række smagsoverraskelser.

Mere specifikt kan du bl.a. forvente:

  • Ren lakrids.
  • Lakrids med chokolade og lakridspulver.
  • Lakridspastil med chokoladeovertræk.
  • Mandel overtrukket med chokolade og stærkt lakridspulver.
  • Vingummi overtrukket med chokolade og lakridspulver.
  • Karamel overtrukket med lakrids.

Er du eller en, du holder af, lakrids-elsker? Så er der masser af forkælelse at finde i vores populære deluxe lakrids-julekalender.

Ønsker børnene også at smage, er der intet til hinder for dette. Der er nemlig ingen aldersbegrænsning på julekalenderen.

Leveret i hvid Lakridseriet design æske. 520g.

OBS denne vare leveres fra uge 43, hvorefter betalingen trækkes.

Lakridseriet deluxe julekalender